söndag 24 september 2017

Blandade bilder

Hikeade i Estes Park för ett tag sen. Fint ställe om nån nångång har vägarna förbi.

Så här såg det ut vid Lookout Mountain.
Det här är Garden of The Gods som ligger en timme söder om Denver.
Brunchade på Snooze med Christina och Johanna för några veckor sen. Snooze har Denvers bästa pancakes.
Jasmi är tillbaka och jag hjälpte henne att flytta. En annan kör ju runt med en minivan = perfekt flyttbil. Som tack bjöd hon på asiatisk middag, mumma.
Har också varit i Boulder på hike med en ny svensk au pair.
Och det här är en av reservoarerna i Denver. Chillade där med Jonna en helg.
Gammal bild från sommarlovet. Det är en sorts inomhusdjungel/äventyrspark/redskapssal. Perfekt ställe att ta barnen till när de har för mycket spring i benen.
Nångång i somras hann vi också ha kräftskiva med svenskorna.
Monika skickade en dag och frågade om jag hänger med på Broncos öppna träningar. Klart som korvspad sa jag. Det var stekhett så vi satt inte där så länge. Måste googla om Avalanche har öppna träningar också för det vill jag gå och kolla på. Vore nog mycket intressantare att kolla på än amerikansk fotboll.
Vi har en städerska, nå egentligen är hon mer som en allt-i-allo för hon målar och donar och fixar saker som går sönder i vårt hus. Anyway, hon är från Nederländerna men har vuxit upp i USA. Hon berättade hursomhelst en dag att det finns en butik här som säljer europeiskt godis och andra grejer. Var ju såklart tvungen att cykla dit och hittade både häxvrål och liitulaku.
Tror denna bild är från Jonnas födelsedagsmiddag. Var ute och åt på en japansk restaurang med hennes värdfamilj.
Det finns cykelrondeller här! Det är knappast rätt ord, sorry, men ni ser säkert vad jag menar. Rondeller på cykellederna. Älskar att cykla i Denver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar