måndag 30 maj 2016

Memorial Day

Idag firar vi Memorial Day, alltså minnesdagen för alla som stupat i krig för USA. Dagen firas sista måndagen i maj varje år och de brukar säga att sommaren inleds här i och med denna dag. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, om vi alls ska göra något. Alla är lediga i varje fall.  

Igår testade jag drive-in cinema med Melanie från Tyskland. Kan det bli mera amerikanskt? Själva upplevelsen var väl kanske bättre än filmen. Vi såg Alice i Spegellandet, som är uppföljaren till Alice i Underlandet. Vi valde att sitta i framsätet och kolla på filmen därifrån men ganska många hade parkerat bilen andra vägen och satt i bakluckan eller på flaket. 

Här är lite bilder. Före bion åt vi mat på b. good i Canton. Killen i kassan trodde att jag var från Schweiz. Berättade att jag är från Finland varpå han svarade. "Wow, really? That is sooo cool", Mhm. Åkte också ett varv till farmen i Simsbury för att äta glass. Ben & Jerry har fått lite konkurrens minsann. Testade smakerna apelsin-ananas och vanilj chocolate chip. 






























Connecticut blev alltså en finländare mindre i fredags när Katja hade sitt goodbye party på Cheesecake Factory. Åt en snickers bar chunks and cheesecake. Behöver väl inte ens säga att den var delicious. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar