onsdag 28 juni 2017

Venaa rauhassa

VR ställde till det för syrran så hon är fortfarande i Finland. Well, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Syftar på rågbrödet hon har i resväskan, hehe. Nämen det ska ju bli fruktansvärt kul att få hit syrran. Hon flyger hit imorgon istället. Idag har jag varit ute och cyklat. Perfekt cykelväder för det var lite molnigt och till och med duggregn på vissa ställen. Svalkande och skönt. Ska jobba några timmar ikväll när mina värdföräldrar är ute. Tänkte att jag kan bjuda på en liten bildbomd från vår roadtrip till Mount Rushmore. Det är väl en månad sedan vi var där men bättre sent än aldrig. 




Mount Rushmore var definitivt värt ett besök. Om nån är intresserad kan ni googla monumentet för mer information, jag är för lat just nu för att orka författa något. Shame on me. 


Kan hända att texten är svår att tyda. Anyway, Abraham Lincoln var tydligen advokat, utan någon utbildning. #lifegoals







Bodde på ett motell i South Dakota, tror det låg ungefär en timme söderut från monumentet. Innan vi körde hemåt spelade vi minigolf. 


Paus på en bensinstation. Tror vi är i Nebraska här. Påväg upp körde vi genom Wyoming och på hemvägen körde vi genom Nebraska. Allt för att bocka av flera delstater på bucket-listan.  

Nebraska kan beskrivas med ett ord: remilandi. Tror att personen som uppfann det ordet bodde i Nebraska faktiskt. Finns verkligen ingenting där. Nada. Nothing. Kan nog hända att man i ren desperation skulle rösta på Trump om man bodde där alltså. Who knows. Att det står the good life på skylten är så otroligt roligt, haha. Tja, om good life är synonymt med 20 km mellan varje gård så. Gott om personal space skulle man definitivt ha om man bodde där i alla fall. 

Så rullade vi in i Colorado. 

Nu ska jag steka lite plättar, och hoppas att barnen är trötta och vill gå och lägga sig i rimlig tid. HAHAHHA, never gonna happen. Vet ju hur jag själv var. Enda gången man somnade i tid var ju när man var sjuk ungefär. Men, it's worth a try. Och så håller vi tummarna för att VR rullar enligt tidtabellen imorgon. Byyyye. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar