torsdag 25 februari 2016

Vädret och sånt

Igår hade vi spöregn och åska, så idag är all snö borta och istället för minusgrader har vi haft typ +11 och solsken. Knasigt vinterväder. Till natten väntas en ny storm. Mina host parents förundrades över vintervädret häromdagen, det brukar inte vara så här. De ville ju ha en au pair som tål vinter, köld och snö eftersom vintrarna normalt sett är kalla här men den här vintern är den mildaste på år och dar, bortsett från köldknäppen förrra veckan.

Vår au pair-grupp blev en norska mindre idag när Lisa flyttade. En av tyskorna i gruppen hamnade också i rematch häromveckan så hon flyttade till en ny familj redan igår. Så igår åt vi först hejdålunch på Pick & Mix och sedan hejdåmiddag på Ruby Tuesday. Vi hade också tänkt äta hejdåfrukost på Popover men struntade sedan i den idén. Det kunde faktiskt ha blivit lite too much food, till och med för mig.

Imorgon är det fredag, vilket i vanliga fall innebär skola. Men den här veckan slipper jag åka dit, eftersom det är dags för tent och au pairerna inte behöver skriva tent. I helgen ska jag chilla, chilla och chilla. Chill out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar