måndag 22 februari 2016

Washington's Birthday

Idag står det Washington's Birthday i almanackan. Jag trodde att det var honom vi firade förra veckan när det var President's Day men det är tydligen två olika dagar. Idag har vi fem plusgrader och uppehåll. Ska köra till Starbucks snart, och fixa en scrapbook tillsammans med Anna åt Lisa som flyttar härifrån på torsdag.

I helgen var jag till en bokhandel i West Hartford eftersom jag och Lisa skulle köpa en Harry Potter-kokbok åt Anna i födelsedagspresent. Hittade en reseguide om Finland med norrskenet som pärmbild, of course. 

Bläddrade förstås igenom boken, man vill ju veta vad som skrivs om Finland. Well, Saltvik lär vara värt ett besök. Vad säger du, Johanna? :D

Var tvungen att fota detta i fredags i skolan. Healthy snacks, jamen visst. Snackskulturen är nog något som skiljer USA från Finland alltså. Barnen äter en massa snacks heeeela tiden här. 

Igår hade vi månadsmöte hos Maria. Inledde mötet med brunch. Namnamnam. Vi har helt klart landets bästa counselor. Maria bor i West Hartford, bara några minuter från Lisa. Det var Lisas sista helg här så efter mötet åkte vi till IKEA för att äta köttbullar och köpa påskmust.

Mumsiga köttbullar med potatismos och lingon. Tveklöst en av de bästa måltiderna sedan början av december. Sedan köpte vi påskmust och godis. 

Suckade lite åt denna översättning och övervägde att anmäla oss som språkstöd hos IKEA. Men glada och mätta i magen körde vi sedan hem igen. Hjälpte Lisa att packa ihop lite saker och åkte sedan hem till mig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar